Management trainingen:
Buitensport blijft een geweldig middel om gedragscompetenties te visualiseren en bespreekbaar te maken. Men wordt in de vrije natuur geconfronteerd met eigen grenzen, beperkingen, sterke en zwakke kwaliteiten.

Het is een groot bewustwordingsproces waarin veel persoonlijke kenmerken van de deelnemer worden gevisualiseerd door uitvoering van uitdagende grensverleggende activiteiten. Dit kan confronterend zijn, maar het is een grote uitdaging om u zelf en u collega’s beter te leren kennen.
De trainingen kunnen zowel in de Belgische Ardennen plaatsvinden als op uw eigen locatie. Wilt u gebruik maken van een counselor of een trainer, wij kunnen hiervoor zorgen.

X-tra Outdoor kan u een divers aanbod bieden waarin experimenteren, communiceren, observeren, reflectie, communicatie over en weer en andere dimensies een rode draad door het programma heen zullen zijn. Door de keuze, uitwerking en timing van de opdrachten, doseren onze trainers de fysieke en psychische inspanningen die van de deelnemers worden gevraagd.
In de meeste Outdoor management trainingen is de sportieve prestatie ondergeschikt aan het leren als persoon en als groep.
Dit maakt dus ook dat het voor iedereen een geschikt middel zal zijn, om bepaalde doelen te bereiken.
Wij kunnen voor u in samenwerking met de "Dutch Graduate School of Management", een programma geheel naar wens samenstellen.

Team trainingen:
Wij verzorgen ook trainingen aan teams welke werkzaam zijn in de zorgsector.
Gedurende de week zullen aan de hand van een kwaliteitsspel in combinatie van outdoor opdrachten. Eigenschappen van de individuen naar voren komen. Dit alles gebaseerd op voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.
Als je denkt aan trainingen van en voor groepsleiders zullen er ook vragen over opvoeding centraal staan en gebruikt worden in combinatie met het kwaliteitsspel.

Hamstraat 9 | 5371 NR Ravenstein | Tel: 0486-473410 - 06-10895550 | info@xtraoutdoor.nl | © 2007