Veel kinderen en jongeren wonen thuis bij hun ouders, maar hebben extra ondersteuning nodig. Voor ouders is het belangrijk dat zij ontlast worden in hun dagelijkse zorg voor hun kind.
X-tra Outdoor biedt voor deze kinderen en jongeren weekendopvang en vakantieopvang. Vindt u het belangrijk dat uw kind een leuk actief weekend of vakantie heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. X-tra Outdoor heeft zich gespecialiseerd in deze vorm van opvang.


Als u het belangrijk vindt dat uw kind alle aandacht krijgt die hij of zij verdiend is er een mogelijkheid voor een 1op 1 opvang. Er gaat dan een begeleider mee met alleen uw kind. Maar het kan natuurlijk ook in groepsverband.
De weekendopvang vindt veelal plaats in de Belgische Ardennen. We hebben ook mogelijkheden in Nederland.
De vakantieopvang vindt plaats in de Belgische Ardennen, Frankrijk, Oostenrijk (skireizen), Noorwegen en Zweden.

Als het van belang is dat uw kind iets bijgebracht wordt tijdens de vakantie en weekendopvang kan dit ook. Wij zullen dan samen met u doelen opstellen waar die periode aangewerkt zal gaan worden.

 

45

 

De kosten van de opvang kunnen worden betaald door bijv. Een PGB (persoonsgebonden budget).
Mocht u bij het aanvragen van indicaties hulp willen hebben, of advies, dan bent u bij X-tra Outdoor aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de aanvraag.

 

 

   

45

Hamstraat 9 | 5371 NR Ravenstein | Tel: 0486-473410 - 06-10895550 | info@xtraoutdoor.nl | © 2007