Instructeurs opleidingen

Cursussen

Maatwerk

X-Works

Duiken

X-tra Outdoor vindt het belangrijk dat de instructeurs/ begeleiders goed opgeleid zijn. Zij moeten werken volgens bepaalde richtlijnen die de veiligheid en kwaliteit waarborgen.
Wij leiden dan ook ons eigen personeel op. Veiligheid staat voor ons voorop.
Het is van belang dat de instructeurs allemaal op dezelfde manier kunnen werken en weten wat ze in noodgevallen juist wel of juist niet moeten doen.
Onze uitgebreide instructeurs handleiding in combinatie met de instructeurs weekenden, zorgt ervoor dat iedereen zich bewust is van zijn eigen handelen, en de activiteit uit voert zoals deze uitgevoerd moeten worden.

Naast het op een juiste, veilige manier kunnen uitvoeren van de activiteiten vragen wij van onze instructeurs ook nog enkele andere competenties.
Zij moeten om kunnen gaan met iedere (speciale) doelgroep. Dit is voor veel mensen die bij X-tra Outdoor werken juist hun specialiteit en hun passie.
Bijna al onze instructeurs zijn werkzaam binnen de Jeugdhulpverlening, gehandicapte zorg, justitie, etc. Kortom zij werken dagelijks met mensen en weten als geen ander hoe belangrijk het is als je op de juiste manier met bepaalde gedragingen om dient te gaan.

Wij kunnen voor u een passende opleiding maken en uitvoeren of hierin ondersteunen. Of het nu gaat om de buitensport activiteiten, of juist het omgaan met de speciale doelgroepen.

Hamstraat 9 | 5371 NR Ravenstein | Tel: 0486-473410 - 06-10895550 | info@xtraoutdoor.nl | © 2007